Ludomani behandling

En ting er sikkert, når det kommer til spil: Du kan ikke vinde for altid

Gratis behandling af ludomani

Hos Gadegaard Ludomanibehandling er vores behandling af ludomani og rådgivning 100% GRATIS da vi er statsstøttet!

Vores erfarne behandlere hjælper dig tilbage til en spillefri tilværelse. Desuden hjælper vi også pårørende til bedre forståelse og håndtering af de tanker og frustrationer, en spilleafhængighed, i hverdagen, kan medføre.

Når du modtager behandling hos os, vil du blive mødt af professionelt personale som har mange års erfaring, med netop hjælp til spilleafhængighed. Vores ludomanibehandling er indrettet til at have mindst mulig indvirkning i din dagligdag.

Bemærk at vi, helt gratis, både tilbyder en decideret behandling, men også rådgivning til dig, som endnu ikke har udviklet en spilleafhængighed.

Ludomani

Har du brug for hjælp?

Din henvendelse helt fortrolig, uforpligtende og naturligvis 100% GRATIS

Har jeg brug for behandling eller rådgivning?

Behandling

Behandling gives til mennesker, som har udviklet spilleafhængighed. I behandlingen får du større indsigt i din egen spilleadfærd og konsekvenserne af ludomani. Vores langsigtede mål med behandlingen er altid, at du stopper din problematiske spilleadfærd, samt lærer at forebygge tilbagefald.

Rådgivning

Rådgivning giver vi til mennesker, der endnu ikke har udviklet spilleafhængighed, men som befinder sig i en situation, hvor der er risiko for, at de udvikler afhængighed af spil.

Ludomani er alvorlig

I yderste konsekvens kan ludomani føre til, at du haver i en så stor økonomisk krise, at du udvikler depression eller selvmordstanker, fordi du ikke ser nogen anden vej ud.

Hvordan foregår et behandlingsforløb for ludomani?

Hos os starter din ludomanibehandling med, at du bliver tilbudt en indledende og uforpligtende samtale. Her får du mulighed for at fortælle om din situation til en af vores behandlere, som vil vurdere omfanget af din spilleafhængighed og vil tale med dig om dit behandlingsbehov. Typisk vil et behandlingsforløb indebære 10 – 15 samtaler af en times varighed, som finder sted cirka en gang om ugen. Vores ludomanibehandling er baseret på kognitiv terapi.

Bestil tid til en gratis samtale

rofus spillemyndighederne

Gør vejen ud af ludomani nemmere ved hjælp af ROFUS

En af de største udfordringer som er forbundet med ludomani er, at du hele tiden bliver fristet til at spille. En sikker måde at mindske fristelsten er ved at registrere dig hos ROFUS, som er spillemyndighedens: ”Register Over Frivilligt Udelukkede Spillere”.

Formålet med at registrere dig hos ROFUS er, at du ved denne registrering fjerner din mulighed for at spille om penge. Ved denne frivillige registrering udelukker du dig selv fra at kunne spille på fysiske casinoer, og du udelukker dig selv fra at benytte onlinespil, som har en dansk lovmæssig licens.

Du bestemmer selv, hvor længe du ønsker at udelukke dig. Udelukkelsen kan vare alt fra 24 timer til flere måneder, og hvis du ønsker det, kan du også udelukke dig selv fra at spille permanent. Når først du har registreret dig hos ROFUS, har du ikke mulighed for at annullere udelukkelsen, hvilket er en af de faktorer, som gør ROFUS effektiv.

Fortsættelse af spil til trods for registrering i ROFUS

ROFUS udelukker dig kun fra at spille på danske sider. Derfor har du stadig mulighed for at spille på udenlandske sider til trods for din registrering. Vi fraråder dig på det kraftigste, at du anvender dig af denne mulighed, da formålet med ROFUS er at reducere, og i bedste fald fjerne, din spilleafhængihed. Derudover er udenlandske sider i langt de fleste tilfælde ikke underlagt de samme sikkerhedskrav, som sider med dansk licens er.

Send os en besked

Her møder du

Erfarne specialister i behandling og rådgivning

Behandling i hyggelige og varme lokaler

GRATIS ludomanibehandling

Central og let tilgængelig beliggenhed