Ludomani behandling København

Søger du behandling af ludomani i København?

Hvis du har et spilleproblem, er du langt fra alene! Mange har problemer med pengespil og derfor er spilleafhængighed – også kaldet ludomani, anerkendt på lige fod med andre afhængigheder som fx alkoholisme og stofafhængighed.

Har du besluttet dig for at gøre noget ved dit spilleproblem? Fremgangsmåden faktisk helt enkel – og det kan gøres gratis og fortroligt!

 

Ludomani behandling eller rådgivning?

Vores dygtige ludomanibehandlere vil altid inden opstart af et behandlingsforløb, afklare om hvor vidt det egentlig er ludomani behandling eller blot en rådgivende samtale du kan have behov for.

Dette opnåes ved en indledende og uforpligtende samtale med en af vores ludomanibehandlere. Her vil din situation, i samråd med dig, vurderes og omfanget af din spilafhængighed vil blive belyst. Herefter vil dit behandlingsbehov, eller behov for rådgivning blive fastlagt.

Bemærk at vores ludomanihjælp er skræddersyet til dig, og derfor gerne foregår uden for normal arbejdstid, således at du kan fortsætte med at passe dit arbejde eller skole.

Hvordan starter jeg så?

Skridtet videre til en spillefri tilværelse, starter ved at du kontakter os på telefon 34 10 80 30, eller sender os en besked via vores kontaktformular.

Her vil du sættes i forbindelse med en ludomanibehandler som vil invitere dig ind til en helt uforpligtende samtale hvor du fortæller om din spilleadfærd, og dine tanker omkring det at spille pengespil.
Du vil ydermere skulle foretage en simpel ludomanitest, som vil være del af den samlede vurdering af dit spilleproblem. Herefter vil vores ludomanibehandler forelægge sine anbefalinger og sammen vil i finde frem til den behandling eller rådgivning du kan have behov for.

Vores ludomanibehandling og rådgivning er gratis og der kræves ingen henvisning fra læge eller andre myndigheder.

Ludomani behandling og hjælp er gratis

Ludomanibehandling og rådgivning hos Gadegaard koncern er 100% gratis og der kræves ingen henvisning fra læge eller andre myndigheder.

Søger du gode råd?

Fortroligt og uforpligtende

Kom i kontakt med vores dygtige personale.
Naturligvis helt uforpligtende og fortroligt!

Her kan du også bestille tid til en samtale og vurdering af din spilleadfærd.

 

Gratis ludomani behandling København

Er du pårørende til ludomani?

Er du pårørende til en person der spiller, og ønsker du at hjælpe personen med at komme ud af sit spillemisbrug og redde sin, og måske din, økonomi?

Pårørende er ofte stærkt påvirket af ludomanens adfærd og de konsekvenser der opleves i forbindelse med ludomani. Derfor tilbyder vi hos Gadegaard Ludomanibehandling hjælp som er målrettet dig der er pårørende.

>> Læs mere på denne side.

Hver 3. måned afholder vi en pårørendedag, som finder sted fra klokken 13.00 – 15.30. Denne pårørendedag kan du komme med til, hvis du er pårørende til en ludoman, som går i behandling hos os.

På dagen vil du sidde sammen med andre pårørende i en gruppe sammen med en af vores ludomanibehandlere. Der er forskellige temaer til disse dage.

Nogle af de tidligere temaer har været:

  • Hvilke konsekvenser har ludomanien haft for dig?
  • Hvad er ludomani?
  • Hvordan hjælper du bedst dig selv og den, du har kært?

Send os en besked

Her møder du

Erfarne specialister i behandling og rådgivning

Behandling i hyggelige og varme lokaler

GRATIS ludomanibehandling

Central og let tilgængelig beliggenhed